fbpx

Langer wachten op Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Ik voelde dit bericht al enkele weken aankomen en vandaag is het dan ook officieel bevestigd: we zullen nog tot 2022 moeten wachten om met Gran Turismo 7 rond te scheuren.

In onze Pragalicious Podcast had ik hem nog in mijn top 3 gezet van games waar ik dit jaar naar uitkijk, maar het heeft dus niet mogen zijn. Jim Ryan, grote man bij Sony Interactive Entertainment, bevestigde dit in een interview met het Britse CQ Magazine.

Als reden wordt COVID-19 aangehaald, waarbij het verplichte thuiswerken voor heel wat operationele problemen heeft gezorgd. Denk daarbij aan het opnemen van de motorgeluiden of het inscannen van circuits of voertuigen.

“GT7 has been impacted by Covid-related production challenges and therefore will shift from 2021 to 2022. With the ongoing pandemic, it’s a dynamic and changing situation and some critical aspects of game production have been slowed over the past several months. We’ll share more specifics on GT7’s release date when available.”

Maar in alle eerlijk komt dit nieuws niet geheel onverwacht. Ontwikkelaar Polyphony Digital staat niet bekend om zijn games stipt af te leveren. Heel wat andere Gran Turismo-games hadden ook al te kampen met vertragingen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: