fbpx

Dit zijn de Xbox Games with Gold voor maart

Het voordeel van februari? Het is een korte maand en dus kunnen we sneller rekenen op de gratis games voor zowel Xbox als Sony PlayStation. Hoog tijd dus om de Xbox Games with Gold bekend te maken.

Deze maand kunnen Xbox Gamers met een Xbox Live Gold-abonnement weer rekenen op vier gratis games voor hun favoriete console.

In maart zijn dat Warface: Breakout, Llamanati in Vicious Attack Llama Apocalypse, Metal Slug 3 en Port Royale 3.

  • Warface: Breakout – van 1 maart tot en met 31 maart
  • Vicious Attack Llama Apocalypse – vanb 16 maart tot en met 15 april  
  • Metal Slug 3 – van 1 maart tot en met 15 maart  
  • Port Royale 3 – van 16 maart tot en met 31 maart

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: