fbpx

Deadpool-team werkt aan een live-action serie rond Twisted Metal

Twisted Metal

Volgens entertainmentwebsite Variety zou er een live-action serie in productie zijn rond de legendarische car combat game Twisted Metal.

De serie zou een actiekomedie worden en in mekaar gebokst worden door het team achter de films Deadpool en Zombieland. Ook zou Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) als producer de productie in goede banen moeten leiden.

De serie zou draaien om outsider met een snelle en gladde tong die kans heeft op een beter leven. Het enige wat hij hiervoor moet doen is door een post-apocalyptische woestenij reizen om een ​​pakket te bezorgen. Omdat de serie gebaseerd is op een game waarbij car combat en vernieling centraal staat, mogen we er alvast van uitgaan dat deze trip niet zonder slag of stoot zal verlopen.

Volgens Variety zou Will Arnett, uitvoerend producent van de show, Sweet Tooth spelen, een maniakale clown die in een ijscowagen rijdt.

Er zijn vijf Twisted Metal-games verschenen sinds de originele game in 1995. De meest recente release was een reboot voor PlayStation 3 in 2012. Hoog tijd dus om onze favoriete clown, nee Pipo ik heb het niet op jou, weer tot leven te brengen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: