fbpx

Horror coöp shooter Hunt: Showdown viert derde verjaardag met trailer en vele extra’s

Hunt: Showdown is een bijzondere shooter die je zeker eens geprobeerd moet hebben met je vrienden. De game viert inmiddels zijn derde verjaardag en doet dat niet alleen met een verjaardagstrailer maar ook met een pak leuke extra’s voor de fans.

We hebben het dan onder andere over giveaways, kortingen, een verjaardagstrailer en een wapenskinwedstrijd om de community te bedanken voor hun steun en vertrouwen in het team.

Hunt: Showdown is ondertussen beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One, met meer dan 3 miljoen unieke spelers sinds de lancering. Sinds zijn launch drie jaar geleden kreeg de game reeds heel wat updates waaronder live-events, een nieuwe map, teams van drie, nieuwe bazen, een PvE-modus, nieuwe wapens, uitrusting, aangepaste munitie en meer.

De roadmap van The Hunt: Showdown wordt steeds bijgewerkt, gevormd door feedback van spelers, terwijl de game evolueert om groter en beter te worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d