fbpx

Gameplay trailer voor Black Ops Cold Wars nieuwe Outbreak-modus (gratis in launch week)

Zoals we ondertussen allemaal (zouden moeten) weten krijgt Cold War er deze week een nieuwe, grootschalige zombie-modus bij, genaamd Outbreak. Het goede nieuws voor de fans is dat we die in de week van launch allemaal gratis zullen kunnen spelen.

Vanaf de launch van Season 2 op 25 februari tot en met donderdag 4 maart zullen we dus allemaal aan de slag kunnen met een deel van de multiplayer- en de zombies-content, inclusief Outbreak. En dat is nog niet alles…

Ook de gratis te spelen PlayStation-exclusieve Zombies-modus Onslaught voor twee spelers kan je gratis spelen, voorlopig echter nog steeds maar op PlayStation 4 en PlayStation 5. Deze modus neemt ons mee naar de multiplayer-mappen van Black Ops Cold War, inclusief de nieuwe Apocalypse-map die in seizoen twee wordt geïntroduceerd.

Wat de multiplayer-kant betreft, daar maakt Activision Apocalypse 24/7 beschikbaar om gratis te spelen. De modi waarmee je hier aan de slag kan zijn Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination en Hardpoint.

Gun Game is deze week ook gratis, evenals de 2v2 Gunfight Blueprints aangevuld met de 3v3 Face Off-afspeellijst. Daarnaast zijn Team Deathmatch en Domination ook beschikbaar als aparte speelbare modi, waarbij Nuketown 24/7 en Black Ops Cold War’s Fireteam-modus voor 40 spelers het volledige aanbod aan gratis content vervolledigen.

En om dit alles in stijl in te zetten kunnen we dit weekend, tot 1 maart om 18u00, alvast genieten van dubbele XP en dubbele wapen-XP. We weten dus weer wat te doen dit weekend!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: