fbpx

Docklands, de nieuwe DLC voor Anno 1800 is nu verkrijgbaar

Liefhebbers van realtime strategy games, en meer bepaald van Ubisoft’s Anno 1800, mogen zich weer in de handen wrijven. Want vanaf vandaag is de nieuwste DLC, Docklands genaamd, te downloaden.

In Docklands kan je jouw stad transformeren door een modulair warenhuisdistrict te bouwen. Dit doe je onder andere met het hoofdgebouw dat geïnspireerd is op de wereldberoemde Speicherstadt, het grootste warenhuisdistrict ter wereld én UNESCO-werelderfgoed in Hamburg.

Elke module die je toevoegt aan het hoofdgebouw heeft een ander effect. Denk daarbij aan een hogere laadsnelheid of snellere reparatietijden. Je kan Docklands in elke gamesessie waardoor je meer mogelijkheden krijgt om bepaalde doelen sneller te bereiken.

Docklands is de eerste downloadbare content uit het derde seizoen en is onderdeel van de Season Pass die je voor €19,99 kan aanschaffen in onder andere de Epic Game Store en Ubisoft Store.

Daarnaast verschijnt er voor Anno 1800 ook een gratis update die onder andere volgende verbeteringen toevoegt:

  • Verbeteringen aan het menu voor de handelsroute
  • Mogelijkheid om havenkades om te vormen tot straten om zo gebouwen met elkaar te verbinden
  • Cosmetische ornamenten om de aantrekkelijkheid van een stad te vergroten

Anno 1800 verscheen initieel in 2019 en is nog steeds te beschikbaar voor PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Daarnaast is Anno 1800 ook onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: