UPDATE: Kijk nu naar de nieuwe trailer van co-op game It Takes Two

De naam Hazelight Studios zegt je misschien niet meteen iets, maar het zijn meesters in co-op games. Zo brachten ze in 2018 het ontzettend leuke A Way Out op de markt, dat innovatieve manieren van samenspelen introduceerde.

UPDATE: Bekijk nu de twee minuten durende nieuwe trailer van It Takes Two waarin de ontwikkelaar gameplaybeelden laat zien en meer vertelt over het verhaal achter de game.

Hun volgende game, It Takes Two, wordt logischerwijs opnieuw een game dat je samen met een vriend(in) of familielid kan spelen. Maar het grote verschil is dat de game ook via online co-op speelbaar zal zijn. Veel meer is er nog niet over de game bekend, buiten het feit dat de hoofdrolspelers Cody en May na een serieuze ruzie in een fantasiewereld terecht komen.

Vanavond komt daar verandering in, want om 19u00 gaat een trailer in première waarin er meer info gegeven zal worden over It Takes Two. Dit commentaar zal gegeven worden door de regisseur van de game Josef Fares.

It Takes Two verschijnt op 26 maart voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. 

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s