fbpx

UPDATE: Kijk nu naar de nieuwe trailer van co-op game It Takes Two

It Takes Two

De naam Hazelight Studios zegt je misschien niet meteen iets, maar het zijn meesters in co-op games. Zo brachten ze in 2018 het ontzettend leuke A Way Out op de markt, dat innovatieve manieren van samenspelen introduceerde.

UPDATE: Bekijk nu de twee minuten durende nieuwe trailer van It Takes Two waarin de ontwikkelaar gameplaybeelden laat zien en meer vertelt over het verhaal achter de game.

Hun volgende game, It Takes Two, wordt logischerwijs opnieuw een game dat je samen met een vriend(in) of familielid kan spelen. Maar het grote verschil is dat de game ook via online co-op speelbaar zal zijn. Veel meer is er nog niet over de game bekend, buiten het feit dat de hoofdrolspelers Cody en May na een serieuze ruzie in een fantasiewereld terecht komen.

Vanavond komt daar verandering in, want om 19u00 gaat een trailer in première waarin er meer info gegeven zal worden over It Takes Two. Dit commentaar zal gegeven worden door de regisseur van de game Josef Fares.

It Takes Two verschijnt op 26 maart voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d