fbpx

Herbekijk hier de hoogtepunten of volledige sessies van BlizzCon 2021

BlizzCon

BlizzCon(line) 2021 ligt achter ons. Blizzard schotelde ons heel wat interessante nieuwe games en uitbreidingen voor waarnaar wij bij Pragalicious met heel ver spanning naar uitkijken.

Ik kijk persoonlijk enorm uit naar Diablo IV en was daarom ontzettend tevreden met de aankondiging van de Rogue én Diablo II: Resurrected. Maar Blizzard kondigde natuurlijk nog héél veel andere zaken aan voor onder andere World of Warcraft en Overwatch.

Wil je al het BlizzCon-nieuws herbekijken? Dan kan je dat doen via deze overzichtspagina of door te kijken naar de korte wrap-up video die de ontwikkelaar online gooide.

En als je het volledige online event met alle panels opnieuw wil beleven, kan je dat ook doen via deze video’s:

Herbekijk hier de openingsceremonie van Blizzcon 2021
Herbeleef hier de volledige eerste dag van Blizzcon 2021
Herbekijk hier de tweede dag van Blizzcon 2021

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: