fbpx

Zombie Army 4: Dead War nu ook op Steam

Zombie Army 4: Dead War verscheen oorspronkelijk in februari 2020. En hoewel ik persoonlijk geen fan was van de serie heb ik zowel de hoofdgame als de DLC met veel plezier uitgespeeld. Vanaf vandaag is de game nu ook beschikbaar op Steam.

In 1945 keerde Hitler het tij van de Tweede Wereldoorlog met “Plan Z”, waarbij hij zijn gevallen troepen reanimeerde tot een leger van undead nazi’s. Een dappere groep helden slaagde erin om het zombieleger en de demon Führer terug naar de hel te sturen.

Een jaar later ligt Europa in puin. De doden staan ​​weer op met een grotere honger dan voorheen. De meedogenloze mars van het nazi-zombieleger gaat door en laat dood en wanhoop achter.

Aan jou om deze opmars, alleen of met vrienden, een halt toe te roepen dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d