fbpx

Coöp scifi shooter Outriders krijgt een demo op 25 februari

Outriders, het recente project van ontwikkelaar People Can Fly (Bulletstorm, Gears of War), is al een flinke poos in ontwikkeling. Normaal was het plan dat de game zou verschijnen bij launch van de PlayStation 5 maar dat lukte niet. Nu zou Outriders, als alles goed verloopt, verschijnen begin april. Om ons warm te maken voor de game kunnen we binnenkort aan de slag met een demo.

De demo verschijnt dus op 25 februari, en dit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Aangezien het om een coöp shooter gaat zal je wel, als je met vrienden wil spelen, een PlayStation Plus-abonnement nodig hebben. Het is maar dat je het weet.

Wat mag je verwachten van deze gratis demo? Wel je kan aan de slag met de volledige proloog en het eerste hoofdstuk. Bovendien kan je ook met de vier klassen aan de slag, bevat de demo cross-play én kan je de progressie meenemen naar de full game bij release. Best handig zo hoef je niet alles opnieuw te doen wanneer het spel uitkomt.

De levelcap ligt op 7, waardoor je uiteraard niet met alle skills en abilities kan experimenteren, maar zo heb je nog iets voor na de release natuurlijk. Wat betreft de World Tier, ook een beetje de moeilijkheidsgraad zeg maar, kan je levellen tot Tier 5.

Wij hebben de game reeds een aantal keer kunnen checken en we willen jullie zeker aanraden deze demo eens te spelen, alleen of met vrienden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d