fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 7)

Dit weekend wordt er lenteweer voorspelt. Maar dat houdt ons niet tegen om naast zonnestralen ook de nodige portie games en series mee te pikken.

Praga

Het is weekend, en de weerman voorspelt 18 graden en een stralend zonnetje. De hoogste tijd dus om ramen, deuren en gordijnen of rolluiken af te laten, en je zelf wijs te maken dat het sneeuwt, vriest, waait en regent.

Want weekend dat is lekker veel tijd om te gamen en series te checken. Zo zou ik graag beginnen aan Lupin en The Mist op Netflix want dat zou de moeite zijn zeggen mijn vrienden.

En gamen dan? Ow ja hoor! Als een volleerde Viking de rivieren afvaren in de nieuwe River Raids-content voor Assassin’s Creed Valhalla en broederkes, nonnekes en paterkes lastigvallen natuurlijk. Ik ben een absolute Assassin’s Creed-fan en ik wil alles gezien en gespeeld hebben uit die reeks.

Tussendoor ook wat World of Warcraft Shadowlands spelen want mijn Deathknight, Shaman en Paladin smeken om wat extra aandacht, terwijl mijn Hunter en Warlock rested xp pakken in Oribos.

En dan het twijfelgeval, begin ik dan eindelijk aan Cyberpunk 2077 of Hitman 3?

Praga trekt dit weekend de mist in om te checken van Stephen King allemaal heeft bedacht voor deze Netflix-serie.

MrRolfson

Met dat goede weer in het vooruitzicht, ben ik in de eerste plaats van plan om daarvan te profiteren en nog eens op mijn fiets te springen om wat kilometers te malen door het Waasland.

Als ik dan afgepeigerd, en fris gewassen, in mijn zetel kruip, wil ik Control: Ultimate Edition verder aan de tand voelen. Het mysterie van The Bureau heeft mij in zijn greep en ben erop gebrand om uit te vissen welk geheim er achter schuil gaat. En het kan zijn dat ik tussendoor ook nog een potje Fortnite speel en misschien waag ik mij eindelijk eens aan Call of Duty: Warzone.

En als ik gewoon wat wil hangen in de zetel wil ik starten met Marvel’s WandaVision. Geen idee wat ik moet verwachten, maar al Marvel-fan ben ik wel benieuwd wat de hype rond deze serie is.

Kevin gaat eindelijk Call of Duty: Warzone eens uitproberen.

Ardtieboy

Het weekend kan hier alvast niet beter beginnen; twee dagen BlizzCon! Jammer genoeg beginnen de presentaties behoorlijk laat (23:00 CET) maar dat laat tegelijkertijd wat ruimte om wat old school afterwork-gaming met vrienden. Op BlizzCon-vlak kijk ik voornamelijk uit naar de aankondigingen omtrent Hearthstone en Overwatch 2. Hoewel die laatste niet snel zal verschijnen, zullen we toch al een blik achter de schermen krijgen. De grote aangekondigde veranderingen voor Hearthstone zullen ook toegelicht worden door Brian Kibler himself.

Verder ga ik aan de slag met Little Nightmares 2. Het eerste level van de game wist ik reeds doorheen de werkweek-drukte te verorberen, al verdient deze topper wel wat meer uren Ard-tijd. Dat alles wordt opnieuw aangevuld met een gezonde portie Animal Crossing; ik moet dringend wat extra klingels verzamelen om volgende week alle coole Mario Kart-loot te kopen! 

Dit jaar wordt de Blizzard-hoogmis digitaal gehouden en Ardtieboy zit sowieso op de eerste rij.

RoMa

Ik spring in m’n gevechtsvliegtuig om Natsuki Chronicles te reviewen en trek m’n rolschaatsen aan voor de beta-preview van Roller Champions.

Met wat meeval speel ik Werewolf: The Apocalypse – Earthblood uit en knal ik me een weg naar Prestige 4 in Call Of Duty: Black Ops Cold War. In FIFA 21 ben ik aan online seasons begonnen met 28 wins tegenover 6 nederlagen. Dat probeer ik door te trekken!

Cinematisch ben ik even verslaafd aan gamefilms. Net gezien: Need For Speed, Far Cry & beide Dead Space animated movies. Next up: Postal, Doom: Annihilation & Alone In The Dark. Game movies zijn altijd met wisselend succes maar op een vreemde manier geniet ik ook van lekkere cringey B-films.

RoMa trekt zijn virtuele rolschaatsen aan voor de bèta van Roller Champions.

Lazlo

Na voorbije week eindelijk ervan te proeven, heb ik de smaak helemaal beet. Dit weekend verlies ik me in de wonderlijke wereld van Valheim, waar enkele vrienden en ik een knus Viking-stadje aan het bouwen zijn.

Als er dan nog tijd overschiet, verdiep ik me nog wat verder in Cathedral op Nintendo Switch: een Metroidvania die crimineel laag onder de radar vliegt en serieus wat meer aandacht verdient.

Verder sluit ik morgenavond dan eindelijk onze Star Wars-watchthrough af met Rise of the Skywalker. Of ik daar na het ontdekken van het Just Write YouTube-kanaal nog zo van zal kunnen genieten, is nog maar de vraag.

Volgens Lazlo mag Cathedral op de Nintendo Switch serieus wat meer aandacht krijgen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: