fbpx

Pragalicious serveert… het eerste level van Little Nightmares II

Ik dook voor jullie in de mysterieuze wereld van Little Nightmares II. Wat ik vond van het grimmige avontuur dat Mono en Six samen beleefden, lezen jullie in de uitgebreide review die ik schreef.

Ik zou duizenden woorden kunnen neerpennen om te proberen beschrijven hoe de sfeer van Little Nightmares II is. Maar omdat beelden net veel meer zeggen dat duizend woorden, serveer ik met veel plezier mijn gameplay van het eerste level uit deze game. Je hoeft niet bang te zijn voor spoilers, want het verhaal barst na deze level past helemaal los. Beloofd!

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: