fbpx

Je kan Rage 2 nu gratis downloaden en houden via de Epic Game Store

Je moet het de mannen van Epic nageven, ze blijven wekelijks uitpakken met nieuwe titels die we gratis kunnen downloaden en bovendien ook houden. En, het mag gezegd, de games die ze wegschenken zijn geen rommel.

Zo kan je vanaf vandaag helemaal gratis Avalanche Studios’ (Just Cause, Mad Max) en ID Softwares (Doom, Quake,…) post-apocalyptische shooter Rage 2 binnenhalen, en dit via deze pagina op de Epic Game Store.

Meedogenloze en bloeddorstige bendes zwerven over de open wegen en de tirannieke autoriteit probeert met ijzeren vuist te regeren. Als Walker, de laatste Ranger van de woestenij en een bedreiging voor hun macht, ben je van je huis beroofd en voor dood achtergelaten. Nu zul je moeten vechten voor gerechtigheid en vrijheid.

Dat is het verplichte verhaaltje maar wat wij onthouden is de open spelwereld boordevol activiteiten, waanzinnige wapens, maffe tegenstanders, tonnen actie, en vooral een flinke overdosis adrenaline.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: