fbpx

The Sinking City nu ook beschikbaar op PlayStation 5

Heb je de launch van The Sinking City gemist maar heb je ondertussen wel zin om de game op je PlayStation 5 te spelen, dan hebben we goed nieuws. Vanaf vandaag kan je de PS5-versie van de game downloaden in de PlayStation Store.

The Sinking City is een avontuur- en onderzoeksspel dat zich afspeelt in een open wereld geïnspireerd door het H.P. Lovecraft- universum.

Reken dus maar op een flinke portie, maar ook weer niet te veel, horror. De half onder water gelegen stad Oakmont wordt gegrepen door bovennatuurlijke krachten. Je bent een privé-detective, en je moet de waarheid ontdekken achter wat de stad en de geesten van haar inwoners in zijn bovennatuurlijke greep heeft.

Wat mag je verwachten van de PS5-versie? Uiteraard verbeterde graphics, een native 3840×2160 resolutie (4K), 60 frames per seconde, snellere laadtijden en last but not least ondersteuning voor de DualSense-controller.

Belangrijk: vanwege legale strubbelingen tussen Nacon en ontwikkelaar Frogwares zullen PS4-gamers hun versie niet kunnen upgraden naar de PS5-versie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: