fbpx

Alles wat je moet weten over Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season Two

Nog een paar dagen en dan zit het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone. Dit weekend kan je nog snel dubbele XP meepikken voor je Prestige-level en Battle Pass maar nadien is het uitkijken naar de start van Season Two.

Wat mogen we zoal verwachten? Laat ons beginnen bij het begin, het tweede seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone start op 25 februari.

Als fan van de multiplayer hoop ik op nieuwe mappen en modi, en die krijgen we, eindelijk…

Apocalypse (6v6, bij launch) – Daal af naar een kartelbasis in het hart van de Gouden Driehoek in Apocalypse, een kleine tot middelgrote kaart gebouwd voor agressieve gevechten in en rond het tempelfort.

Golova (Multi-Team, launch in de loop van het seizoen) – Wat een pittoresk Russisch dorpje in de Oeralvlaktes zou moeten zijn, is in feite een verborgen onderzoekscentrum voor de uitbreiding van het door Nikita Dragovich ontworpen Numbers-programma. Neem deel aan verhitte gevechten in de slaperige stad, van de enorme kerk tot close quarters combat en het industrieterrein.

Mansion (2v2, 3v3, launch in de loop van het seizoen) – Deze nieuwe Gunfight and Face Off-kaart neemt ons mee naar Havana, de hoofdstad van Cuba, in het Hefe Mansion (‘End of the Line’-missie van de campagne). De map heeft uitgestrekte binnenplaatsen rond een centraal gelegen kamer met een blootliggend balkon dat kan dienen als een risicovolle maar strategische positie.

Miami Strike (6v6, launch in de loop van het seizoen) – Terwijl het zonlicht weerkaatst op de kleurrijke muurschilderingen van de wijk South Beach in Miami, zal Miami Strike de actie focussen op een kleinere weergave overdag van de originele map. Of het nu gaat om een ​​knotsgekke TDM-game of een spannende Hardpoint-strijd, de strijd is altijd bezig in de straten van Miami.

Warzone-spelers kunnen rekenen op nieuwe loot, wapens en Operators. Ook zouden er nieuwe modi gepland zijn, en twee nieuwe locaties op de map Verdansk. Eentje zou zich onder water afspelen en de andere op een verloren gewaand vrachtschip. De vraag is dan alleen hoe we daar geraken tijdens het spelen? Helikopters of bootjes zoals dat in PUBG het geval is? Hier zijn we wel benieuwd naar meer info.

Dan is er de Outbreak-modus, die gisteren lekte, en die gelinkt zou zijn aan Dark Aether-verhaallijn. De modus neemt ons mee naar de grootste multiplayer levels van Cold War en schotelt ons een pak challenges voor gaande van het opjagen van vijanden tot het begeleiden van voertuigen. Slaag je er in alles tot een goed einde te brengen dan kan je een helikopter oproepen en evacueren. De multiplayer van Cold War met een zombietintje?

Last but not least is er nog wat nieuw wapentuig. Zo kunnen we bij de start van Season Two we rekenen op zes nieuwe wapens, namelijk ARA 83 (Tier 15 Battle Pass – AR), LC10 (Tier 31 Battle Pass – SMG), R1 Shadowhunter, Machete, ZRG 20mm sniper en de E-Tool. Sommige verdien je met de Battle Pass en voor de vier andere zal je in-game uitdagingen moeten voltooien. Geen zin om die challenges aan te gaan? No problemo want je kan ze ook via een blueprint scoren, al moet je die dan wel aankopen in de in-game store.

Hieronder alvast de trailer waar ook gisteren naar gehint werd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: