fbpx

For Honor introduceert Year 5 en viert vierde verjaardag met nieuwe cross-over content

Er zijn zo van die games die niet echt scoren bij launch, maar waarvan zowel de community als de ontwikkelaars voelen dat het wel wat kan worden. Dat was zeker bij For Honor het geval. De game deed het niet echt goed bij launch, maar Ubisoft bleef er in geloven, en terecht. Ondertussen draait de game al vier jaar mee en blijft hij scoren.

For Honor Year 5, ‘Year of the Covenants’, is beschikbaar vanaf 11 maart en brengt een jaar vol met nieuwe content naar de game door middel van vier seizoenen. Ook viert For Honor zijn vierde verjaardag met een tijdelijk gethematiseerd event Shovel Knight. Het speciaal event is nu beschikbaar voor alle spelers van For Honor tot en met 4 maart.

Het vijfde jaar van For Honor, ‘Year of the Covenants’, introduceert twee nieuwe Helden, tal van aanpassingsmogelijkheden, nieuwe in-game events en een seizoensgebonden Battle Pass. Tevens zet het vijfde jaar de verhaallijn voort die in jaar vier van start is gegaan. Meer informatie over Year 5 Season 1 volgt later.

 Ook introduceert For Honor een tijdelijk gethematiseerd event Shovel Knight, in samenwerking met Yacht Club Games. Het cross-over event introduceert nieuwe gethematiseerde content, waaronder een Shovel Drop-emote en 3 illustere uitrustingen. De emote is verkrijgbaar voor 10.000 Staal en de uitrustingen zijn verkrijgbaar voor 15.000 tot 20.000 Staal.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: