Square Enix kondigt de terugkeer aan van twee klassieke JRPG’s

Square Enix heeft zopas bekend gemaakt dat twee JRPG-klassiekers die oorspronkelijk voor de PlayStation verschenen dit jaar terugkeren in de vorm van Legend of Mana en SaGa Frontier Remastered.

Voor het eerst kunnen wij in Europa aan de slag met het vierde deel in de Mana-franchise, Legend of Mana. Deze game verscheen oorspronkelijk in 1999 voor de PlayStation. In dit avontuur ga je op zoek naar de mystieke Mana Tree. Tijdens het avontuur verzamel je speciale artefacten om steden en kerkers tot leven te wekken via het Land Creation-systeem. Het verhaal zal zich op verschillende manieren ontvouwen, ffhankelijk van de keuzes die je maakt.
 
De remaster van Legend of Mana verschijnt op 24 juni in digitaal vorm voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en PC, via Steam.

(lees verder onder de video en screenshots)

SaGa Frontier Remastered is onderdeel van het SaGa Project van Square dat tot hiertoe leidde tot Westerse releases van Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS en Romancing SaGa Re;univerSe. 

SaGa Frontier verscheen in 1997 op de PlayStation en deze remaster zal ervoor zorgen dat nieuwe en terugkerende gamers het verhaal door een hedendaagse bril kunnen beleven.

Je kan dit role-playing-avontuur (her)beleven als een van acht helden, elk met hun eigen verhaallijnen en doelen, via het Free-Form Scenario System. Zo kan je het sci-fi fantasy-universum, dat bekendstaat als “The Regions”, op verschillende manieren verkennen en daarbij unieke werelden, technologie en magie ontdekken.

Bovendien breidt deze remaster de verschillende verhaallijnen van het origineel uit door eerder geschrapte content toe te voegen, waaronder het hoofdscenario van Fuse en verschillende nieuwe gebeurtenissen voor het geliefde personage Asellus. 

SaGa Frontier Remastered verschijnt op 15 april voor de PlayStation 4, Nintendo Switch, PC (via Steam) en iOS- en Android-toestellen.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s