fbpx

De Ninja Gaiden Trilogy hakt zich op 10 juni een weg naar pc en consoles

Lang voor we onze tanden stukbeten op de Souls-games was er een andere serie die ons bij momenten helemaal gek maakte, namelijk Ninja Gaiden, en in het bijzonder het hoofdpersonage ninja Ryu Hayabusaa. Binnenkort kunnen we die frustraties uit het verleden herbeleven.

De Ninja Gaiden Trilogy komt binnenkort namelijk naar pc, Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Daarbovenop kunnen Playstation 5- en Xbox Series X/S-eigenaars met de game aan de slag via de backwards compatibility modus.

De verbeterde heruitgave, genaamd Ninja Gaiden: Master Collection, zal alle drie de titels bevatten en verschijnt op 10 juni 2021. Hoewel de multiplayer-elementen werden verwijderd, zal de trilogie de meeste extra’s bevatten van de daaropvolgende ‘Sigma’ Ninja Gaiden heruitgaven.

Er is ook een cross-over met Nioh 2, waarbij de fans zich vanaf vandaag kunnen kleden als Ryu Hayabusaa.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: