fbpx

PlayStation Plus-abonnees kunnen rekenen op kortingen tot 70 procent in de PlayStation Store

Bij woorden als gratis, kortingen, koopjes en andere goedkoop gerelateerde termen begint er spontaan een fanfare te spelen in mijn hoofd. Zelfs mijn porseleinen spaarvarken dat op mijn nachttafel staat begint spontaan te dansen. Iets wat ook nu weer het geval is…

Er zijn namelijk nieuwe koopjes opgedoken in de PlayStation Store en het goede nieuws is dat gamers met een PlayStation Plus-abonnement kunnen rekenen op een dubbele korting die kan oplopen tot 70 procent.

Het ideale moment om je gamescollectie aan te vullen, die ene game waar je toen het budget niet voor had alsnog aan te schaffen of een spel waar je bij release aan twijfelde nu toch in huis te halen. Met de vele releases van de voorbije maanden, of zelfs het voorbije jaar, zijn er zeker games die je hebt moeten laten schieten omdat je spaarvarken geen vet meer aan de ribbekes had.

Al die games opnoemen gaan we hier niet doen, het is immers veel leuker om zelf naar de PlayStation Store te surfen en daar eens te gaan rondneuzen of er iets voor jou in de etalage ligt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: