Straks meer info over Baldur’s Gate 3 tijdens livestream om 18u30 en volg hem hier

Het zit niet meteen in onze genen, maar af en toe moeten we toch wat chauvinistisch zijn als Belg. Zo werkt de Belgische ontwikkelstudio Larian Studios momenteel aan een RPG-icoon: Baldur’s Gate 3.

De game heeft al heel wat horden overwonnen tijdens de ontwikkeling. Door de coronapandemie gaat alles een pak moeizamer en moest er wat geschoven worden met releasedata. Zo stond de Steam Early Access-versie eerst gepland voor de zomer van 2020, maar da werd uiteindelijk oktober.

Vanavond krijgen we opnieuw meer informatie van de ontwikkelaars tijdens een zogenaamde Panel From Hell-livestream. Het is gissen naar wat we gepresenteerd zullen krijgen, maar waarschijnlijk gaat de Early Access-versie een stevige update krijgen.

Volg straks om 18u30 de tweede Panel From Hell-livestream hier:

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s