fbpx

Straks meer info over Baldur’s Gate 3 tijdens livestream om 18u30 en volg hem hier

Baldur's Gate 3

Het zit niet meteen in onze genen, maar af en toe moeten we toch wat chauvinistisch zijn als Belg. Zo werkt de Belgische ontwikkelstudio Larian Studios momenteel aan een RPG-icoon: Baldur’s Gate 3.

De game heeft al heel wat horden overwonnen tijdens de ontwikkeling. Door de coronapandemie gaat alles een pak moeizamer en moest er wat geschoven worden met releasedata. Zo stond de Steam Early Access-versie eerst gepland voor de zomer van 2020, maar da werd uiteindelijk oktober.

Vanavond krijgen we opnieuw meer informatie van de ontwikkelaars tijdens een zogenaamde Panel From Hell-livestream. Het is gissen naar wat we gepresenteerd zullen krijgen, maar waarschijnlijk gaat de Early Access-versie een stevige update krijgen.

Volg straks om 18u30 de tweede Panel From Hell-livestream hier:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: