fbpx

Nieuwe update voor Microsoft Flight Simulator steekt het Verenigd Koninkrijk in een gedetailleerd jasje

Microsoft Flight Simulator

Ontwikkelaar Asobo Studios heeft vandaag de derde grote wereldupdate uitgebracht, die zich focust op het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Door deze update hebben meer dan zestig verschillende plekken een gedetailleerde update gekregen. Het gaat hier om plekken die verspreidt liggen in Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Als voetbalfan is het fijn om te zien dat onder andere Stamford Bridge en Anfield Road zijn toegevoegd. Verder kan je nu ook landen op vliegvelden Machester Barton en Land’s End.

De volgende wereldupdate moet volgende maand uitkomen en zal onder andere België een update geven.

Microsoft Flight Simulator is op dit moment verkrijgbaar voor PC en moet later dit jaar ook beschikbaar komen voor de Xbox-consoles. Omdat de game onderdeel is van Xbox Game Pass Ultimate, kan iedereen met zo’n abonnement de game gratis uitproberen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: