Nieuwe update voor Microsoft Flight Simulator steekt het Verenigd Koninkrijk in een gedetailleerd jasje

Ontwikkelaar Asobo Studios heeft vandaag de derde grote wereldupdate uitgebracht, die zich focust op het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Door deze update hebben meer dan zestig verschillende plekken een gedetailleerde update gekregen. Het gaat hier om plekken die verspreidt liggen in Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Als voetbalfan is het fijn om te zien dat onder andere Stamford Bridge en Anfield Road zijn toegevoegd. Verder kan je nu ook landen op vliegvelden Machester Barton en Land’s End.

De volgende wereldupdate moet volgende maand uitkomen en zal onder andere België een update geven.

Microsoft Flight Simulator is op dit moment verkrijgbaar voor PC en moet later dit jaar ook beschikbaar komen voor de Xbox-consoles. Omdat de game onderdeel is van Xbox Game Pass Ultimate, kan iedereen met zo’n abonnement de game gratis uitproberen.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s