fbpx

Microsoft Flight Simulator geeft in maart ons belgenlandje een visuele update

Microsoft Flight Simulator

Microsoft heeft met de nieuwste Flight Simulator een meer dan stevige basis gelegd voor alle liefhebbers van het genre.

De voorbije maanden kreeg de game al visuele updates van onder andere Japan. Normaal gezien had Groot-Brittannië deze update ondertussen ook al moeten krijgen, maar deze werd uitgesteld naar de tweede week van februari.

In een vier uur durende livestream op Twitch hebben ontwikkelaars van Asobo Studio meer tekst en uitleg gegeven over de toekomst van de game. Hierbij gingen ze in op verschillende vragen en wensen vanuit de gepassioneerde community. Zo zijn ze op dit moment hard aan het werk om een Scenery Gateway System te implementeren waarbij developers en community leden hun eigen verbeteringen aan de omgeving kunnen toevoegen én dit beschikbaar maken voor iedereen.

Ook ging de ontwikkelaar in op welk gebied er als volgende een update mag verwachten. En daar blijkt ons eigen land ook bij te zijn! Want in maart wordt Frankrijk en de Benelux verbeterd in de volgende World Update.

De game is op dit moment al vrij impressionant en dat zal er de komende tijd dus alleen maar op verbeteren zo blijkt!

Wil je de volledige livestream herbekijken? Dan kan dat via Twitch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d