fbpx

Steam viert Chinees Nieuwjaar met knalkortingen

Vandaag is het Chinees Nieuwjaar en het jaar van de Os moet natuurlijk goed ingezet worden. Dit kan je doen door coronaproof dit Chinese feest te vieren of door enkele games aan te schaffen in de Steam uitverkoop.

Omdat kiezen altijd een beetje verliezen is, kan je op deze pagina alle games terugvinden die in de uitverkoop staan. Maar om jullie toch een beetje te helpen, heb ik enkele interessante aanbiedingen opgelijst:

De uitverkoop loopt nog tot maandag 15 februari 19u00 en laat ons en je medebezoekers zeker weten welke games je hebt gescoord!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d