Steam viert Chinees Nieuwjaar met knalkortingen

Vandaag is het Chinees Nieuwjaar en het jaar van de Os moet natuurlijk goed ingezet worden. Dit kan je doen door coronaproof dit Chinese feest te vieren of door enkele games aan te schaffen in de Steam uitverkoop.

Omdat kiezen altijd een beetje verliezen is, kan je op deze pagina alle games terugvinden die in de uitverkoop staan. Maar om jullie toch een beetje te helpen, heb ik enkele interessante aanbiedingen opgelijst:

De uitverkoop loopt nog tot maandag 15 februari 19u00 en laat ons en je medebezoekers zeker weten welke games je hebt gescoord!

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s