fbpx

Hot Wheels Unleashed verschijnt 29 september op Xbox One

Diep van binnen zijn we nog altijd die (kleine) jongetjes die graag met speelgoed spelen. Of het nu gaat om LEGO-games, het racen met auto’s in titels als Gran Turismo en Forza Horizon of het bouwen van onze eigen racebanen in het Hot Wheels-universum. Het is dé manier voor ons gamers om eeuwig jong van te blijven. Voor de fans van Hot Wheels is er goed nieuws te melden.

De Microsoft Store heeft immers, voor de zoveelste keer trouwens, per ongeluk (of met opzet?) het bestaan gelekt van een game. In dit geval dus Hot Wheels Unleashed. Het principe is alvast simpel: verzamel de coolste voertuigen uit het Hot Wheels-universum, bouw spectaculaire tracks en ga helemaal los in uitdagende races. Neem het zij aan zij met je vrienden op in splitscreen-modus tot 2 spelers of ga online aan de slag in races met 11 andere spelers.

De game zou, want werd nog niet officieel aangekondigd, ontwikkeld worden door de Italiaanse studio Milestone (MXGP, Ride, MotoGP,…) en op 29 september verschijnen op Xbox One.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: