Jack Black wordt de stem van Claptrap in de Borderlands-film

Nadat eerder deze week bekend raakte dat actrice Jamie Lee Curtis in de huid gaat kruipen van Dr. Patricia Tannis in de aankomende Borderlands-film, raakte vandaag bekend dat een ander groot acteur ook deel zal uitmaken van de gameverfilming.

Ik zei het deze week al, maar het lijkt erop dat Hollywood alles uit de kast aan het trekken is voor de Borderlands-film. Want niemand minder dan Jack Black zal de stem inspreken van ieders favoriete robot Claptrap!

Jack Black is bij velen bekend als acteur uit Jumanji en Tropic Thunder. Hij verzorgde ook de stem van het hoofdpersonage in de Kung Fu Panda animatiereeks en speelde de hoofdrol in de legendarische game Brütal Legend.

Jack is ook zelf een fervente gamer en heeft zijn eigen YouTube-kanaal JablinskiGames. Maar voor mij is hij vooral bekend als de zanger van de geweldige rockband Tenacious D waarmee zijn humor en goede muziek perfect combineert.

En omdat het bijna weekend is en er nooit genoeg live muziek kan zijn, serveer ik jullie met veel plezier het integrale concert dat ze gaven op Rock Am Ring in 2019.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.