Nieuwe trailer van Oddworld: Soulstorm heeft heel wat gameplay aan boord

De Oddworld-games hebben in het verleden een hele schare trouwe fans, waaronder mezelf, achter zich geschaard en die kijken nu reikhalzend uit naar de release van Oddworld: Soulstorm.

De game had eigenlijk al lang beschikbaar moeten zijn, maar werd al enkele keren uitgesteld om de kwaliteit op niveau te krijgen. Dat is altijd vervelend, maar beter een goeie game die later komt, dan een slechte game die op tijd was.

Tijdens de Epic Games Store Spring Showcase, hele mond vol trouwens, van deze nacht heeft ontwikkelaar Oddworld Inhabitants een nieuwe trailer op de wereld losgelaten. Hierin krijgen we meer achtergrondinfo over het verhaal, maar zien we ook heel wat gameplay voorbij komen. Wat mij meteen opvalt zijn de fantastische vergezichten en erg gedetailleerde animaties van Abe en zijn lotgenoten.

Oddworld: Soulstorm moet deze lente uitkomen voor de PlayStation-consoles en PC, exclusief via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s