fbpx

World of Tanks en World of Tanks Blitz vieren het Chinees Nieuwjaar met speciale events

Op 12 februari 2021 wordt Chinees Nieuwjaar gevierd en dan start het jaar van de os. Om dat te vieren pakt Wargaming uit met speciale events in zowel World of Tanks als World of Tanks Blitz.

World of Tanks (pc) introduceert de Lunar Challenge, die loopt van 12 tot 22 februari. Tijdens dit speciale event zullen tankers hun vaardigheden testen met 10 levels die extra rewards opleveren. Er zijn twee manieren om elke fase te voltooien: missies voor toewijding (beschikbaar voor Niveau VI-X-voertuigen) en de meer uitdagende missies voor meesterschap (exclusief voor Niveau IX-X).

Slaag je er in de 10 fasen te voltooien, dan krijg je de tankbelichaming van de Ox, de gloednieuwe 122 TM, en een unieke Lunar New Year 2D-stijl, die elk voertuig kan sieren. Bovendien kunnen tankers die de 122 MT al in handen hebben, dagelijkse missies op zich nemen; degenen die er 8 voltooien, worden beloond met een 3D-stijl exclusief voor het Chinese medium.

Ook World of Tanks Blitz doet mee aan de actie met een speciaal event dat loopt van 10 tot en met 19 februari. Lunar Rising bestaat uit 9 fasen en spelers hoeven slechts één keer per dag te winnen om alle beloningen te ontvangen, inclusief verzamelbare Lunar New Year-items zoals de rode lantaarn, rode envelop, mystieke knoop en maan-os. Naast al deze items, kunnen spelers een nooit eerder vertoonde camouflage krijgen: Unexpectable.

Bovendien zal Operatie Lichun met het thema Lunar New Year in februari beschikbaar zijn in World of Tanks Blitz. Spelers kunnen in-game beloningen verdienen waaronder een verzameling speciale camo’s. Zij die de Premium Pass-route nemen krijgen nog meer beloningen en de Ox, een gloednieuwe Chinese middelgrote tank van niveau VI.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: