fbpx

Season of the Chosen nu beschikbaar in Destiny 2

Destiny 2 durf ik wat te vergelijken met wijn. Wijn wordt namelijk beter met de jaren en dat is ook te merken aan Destiny 2. Het lijkt er op dat Bungie zich na hun vertrek bij Activision veel beter en vrijer is gaan voelen, en dat merken we ook aan de game.

Season of the Chosen is vanaf nu beschikbaar in Destiny 2. In Seizoen 13 kunnen we krachtige nieuwe Legendary en Exotic gear verdienen, nieuwe en terugkerende Strikes spelen en met de Hammer of Proving tegen de Cabal vechten in de nieuwe seizoensgebonden activiteit ‘Battlegrounds’. Het seizoen duurt tot 11 mei.

In Season of the Chosen nemen Guardians het op tegen krijgers van Caiatl, de dochter van Calus en leider van de Cabal. Dit doen spelers in een nieuwe matchmade activiteit voor drie spelers genaamd ‘Battlegrounds’.

Aan het begin van Seizoen 13 keren de ‘Devil’s Lair’ en ‘Fallen S.A.B.E.R.’ Strikes terug uit de originele Destiny. Later in het seizoen krijgen spelers ook toegang tot de nieuwe ‘Proving Grounds’ Strike. In deze Strike nemen spelers het op tegen de beste krijgers van de Cabal om zo het lot van de Last City te bepalen.

Bezitters van een season pass krijgen direct toegang tot een Exotic genaamd Ticuu’s Divination. Deze boog kan meerdere Solar-pijlen opladen en afvuren met multi-target-tracking. Spelers met een season pass krijgen ook de nieuwe Seasonal Praefectus Armor Set. Alle spelers krijgen toegang tot meer dan 25 Exotic, Legendary en rituele wapens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: