fbpx

Anno 1800 onthult een Season 3 Pass met 3 nieuwe DLC’s

Fans van het betere strategiewerk die weten al langer dan vandaag dat Ubisofts Anno-reeks bij het betere, zoniet het beste werk out there, behoort. Binnenkort kunnen zij weer rekenen op extra content voor hun favoriete game.

Anno 1800 onthult een Season 3 Pass met 3 nieuwe DLC’s en 3 exclusieve ornamenten. De Season 3 Pass de fans uit om havenhandel en toerisme te ontdekken en om grote stadsgebouwen te beheren. De eerste DLC van de Season 3 Pass, Docklands, is vanaf 23 februari beschikbaar op Windows PC.

Met de Season 3 Pass ervaren spelers een nieuwe manier van exporteren en het bevorderen van hun steden dankzij het modulaire warenhuisdistrict, tourbussen en wolkenkrabbers.

De Season 3 Pass bevat de drie volgende DLC’s die in 2021 worden uitgebracht:

• Docklands: Spelers transformeren hun stad door een modulair warenhuisdistrict te bouwen en exporteren zeldzame goederen om hun economie te stimuleren. Docklands is beschikbaar vanaf 23 februari.

• Tourist Season: Spelers vermaken hun bezoekers met verrijkende activiteiten en heerlijke gerechten uit de beste restaurants. Tevens zetten spelers een tourbusnetwerk op om de toerisme-industrie te bevorderen.

• The High Life: Spelers krijgen de kans om te leren hoe ze een grote stad vol wolkenkrabbers moeten beheren en hoe ze veeleisende burgers tevreden houden met nieuwe commerciële goederen en winkelcentra.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: