fbpx

Check hier de launch trailer van Little Nightmares II

Wie van onze bezoekers lijdt er aan claustrofobie én nachtmerries? Jij? Top, dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan met Little Nightmares II. Eens je deze game hebt uitgespeeld ben je van al je fobieën verlost. Echt waar!

Mono heeft nog lang niet de laatste van z’n nachtmerries gezien. In het tweede deel van deze action-adventure platformer zit Mono nog steeds vast in een gestoorde wereld. Met Six aan z’n zijde (een meisje in een gele regenjas) probeert hij aan een vreselijk lot te ontkomen.

Lugubere wezens en genoeg voer voor een week aan nachtelijke schreeuwen staan tussen hem en zijn doel. Handen die spinnen vormen, donkere gedaantes die je doorheen de metro volgen en ziekenhuispatiënten zonder hoofd: de inwoners zijn er niet vriendelijker op geworden.

Little Nightmares II verschijnt op 11 februari 2021 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Een Google Stadia-versie van de game verschijnt ook op 11 februari en is volledig gratis voor Stadia Pro-leden. Little Nightmares II is ontwikkeld door Tarsier Studios, de Switch-versie door Engine Software en de Stadia-versie door Supermassive Games.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: