fbpx

Crash Bandicoot wordt 25 jaar en springt volgende maand naar next-gen, Switch én PC

Crash Bandicoot 4 It's About Time

In september van vorig jaar verscheen na meer dan 10 jaar eindelijk een nieuwe Crash Bandicoot game onder de noemer Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

Vandaag brengt uitgever Activision Blizzard ons het goede nieuws dat onze favoriete spring-in-het-veld op 12 maart naar de next-gen consoles springt. En als dat nog niet genoeg is, verschijnt de game ook op de Nintendo Switch én PC.

Geen paniek, iedereen die de PlayStation 4 of Xbox One-versie van de game in huis heeft liggen, heeft recht op een gratis upgrade naar de next-gen versie. Daarna kan je genieten van fantastische 4K-actie in 60fps en bliksemsnelle laadtijden.

Eigenaars van PlayStation 5 kunnen bovendien genieten van 3D-audio en van de extra mogelijkheden van de adaptieve triggers van de Dualsense controller.

En de kers op de taart is dat jouw savegames mee overgezet worden naar de next-gen versie. Dus je hoeft geen schrik te hebben dat je bloed, zweet en tranen niet voor niks zijn geweest.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time zal op PC (via Battle.net) en Nintendo Switch €39,99 kosten, terwijl voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S-versie €59,99 neergelegd moet worden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d