fbpx

Waanzinnig knappe screenshot van Senua’s Saga: Hellblade II vrijgegeven

Senua's Saga Hellblade II

Je vraagt je af of het nuttig is om een volledige nieuwspost te wijden aan een enkele screenshot. Daar kan natuurlijk over gediscussieerd worden, maar in dit geval vond ik het méér dan het delen waard!

Ninja Theory, de ontwikkelaar van Senua’s Saga: Hellblade II, heeft op Twitter een screenshot gezet waarop Senua te zien is in combinatie met fantastische lichteffecten. Het gaat hier om een cinematic lighting experiment waardoor ik de kans vrij klein schat dat we haar zo realistisch in de game zullen terugzien. Vooral het detail in de dreadlocks lijkt mij onbegonnen werk in-game.

Al kan het natuurlijk wel, want Ninja Theory maakt gebruik van de nieuwe Unreal Engine 5 om de game te maken. En als jullie de techdemo nog kunnen herinneren, weten jullie dat die engine toch redelijk indrukwekkende dingen in staat is. En als je het niet meer weet, herbekijk dan zeker de demo nog eens op YouTube.

Senua’s Saga: Hellblade II speelt zich af in Ijsland en zou als alles goed loopt tegen het einde van dit jaar beschikbaar moeten zijn voor Xbox-consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d