fbpx

Confrontatie tussen Negan en Maggie in nieuwe trailer The Walking Dead S10

De fans van The Walking Dead kijken reikhalzend uit naar de zes bonusafleveringen die dieper zullen ingaan op bepaalde hoofdpersonages. Een van die afleveringen draait rond Negan en dat is niet meteen Megans beste vriend…

Zoals de fans allemaal weten heeft Megan nog een stevige appel te schillen met Negan want hij is immers verantwoordelijk voor SPOILER ALERT de gruwelijke dood van Maggies vriend Glenn.

Het tiende seizoen van The Walking Dead gaat weer van start op 28 februari. Daarna is het wachten op het allerlaatste seizoen, namelijk het 24 afleveringen tellende seizoen 11. Dat laatste seizoen zou waarschijnlijk in oktober starten.

In afwachting een 30 seconden durende trailer voor het vervolg van seizoen 10.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d