fbpx

Jak and Daxter-kloon Pumpkin Jack verschijnt 24 februari op PS4

Het is nog even wachten op een nieuwe telg in de Jak and Daxter-reeks, als die er al ooit komt. In tussentijd kunnen de fans van het olijke duo zich al een tijdje amuseren op pc met Pumpkin Jack. Het goede nieuws is nu dat deze game op 24 februari op PS4 verschijnt.

Pumpkin Jack is dus een 3D-platformer die een aangename mix brengt van het beste van Jak and Daxter en MediEvil. Straf is vooral het feit dat deze game, die in oktober van vorig jaar verscheen op pc (Steam), werd ontwikkeld door één persoon, namelijk Nicolas Meyssonnier.

Pumpkin Jack laat zich omschrijven als een spookachtige 3D-platformer waarin je Jack, de Mythical Pumpkin Lord, speelt. De game neemt je mee op een episch avontuur doorheen buitenaardse landschappen en je moet deze keer aan de zijde van het kwaad spelen om het goede te vernietigen.

Het is eens wat anders denken we dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Jak and Daxter-kloon Pumpkin Jack verschijnt 24 februari op PS4

  1. Heb geen PS4, dus dan maar op mijn wenslijst geplaatst. Dank voor de tip, dat is top!

Reacties zijn gesloten.

%d