fbpx

Apple Arcade-titel Skate City komt binnenkort naar pc en consoles

Fans van skate-games mogen de laatste tijd niet klagen. Met de release van de remakes van Tony Hawk’s Pro Skater, Skater XL en de bevestiging van een nieuwe titel in EA’s Skate-reeks zitten ze een tijdje safe. Maar er kan er altijd nog eentje bij…

Ontwikkelaar Agens Games kondigt immers aan dat hun Apple Arcade-titel Skate City (2019) ‘binnenkort’ naar pc (Steam) en console (PS4, Xbox One en Switch) komt. In Skate City grinden we ons een weg doorheen 2D-levels op originele lo-fi beats.

De levels zelf zijn gebaseerd op Los Angeles, Oslo en Barcelona en het is ook mogelijk om een eigen personage aan te maken, per level verschillende challenges tot een goed einde te brengen of je vrij door de straten te bewegen op je plank met vier wieltjes.

Zelf omschrijven de makers hun game als volgt: Skate door de straten van echte, iconische bestemmingen van over de hele wereld. Beheers combo’s van flip-tricks, handleidingen en grinds om hoge scores te halen in de challenge-modus, of rijd in je eigen tempo met Endless Skate. Ga naar de skateshop om je speler aan te passen en al het andere beschikbaar te ontgrendelen.

De vraag is alleen welke datum we mogen kleven op het woordje binnenkort…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: