fbpx

Pragalicious serveert… onze eerste 15 minuten met Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Lazlo reviewde Werewolf: The Apocalypse – Earthblood en vond deze actie-RPG best oké. Omdat beelden soms meer zeggen dat 1000 woorden, serveren wij jou daarom zijn eerste 15 minuten in de game.

Smakelijk!

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d bloggers liken dit: