fbpx

Hitman 3 krijgt er deze maand heel wat gratis content bij

Hitman 3 uitgespeeld en hongerig naar nieuwe content? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Ontwikkelaar IO Interactive heeft namelijk de roadmap voor februari aangekondigd.

Eerst het belangrijke nieuws: deze content is gratis! Je mag in februari dus elke week nieuwe en gratis content verwachten voor alle Hitman 3-spelers.

Verwacht je onder andere aan nieuwe Featured Contracts van MinnMax en KindaFunny, twee nieuwe Escalations en een Elusive Target-contract in Sapienza met twee targets om uit te schakelen.

Naast al deze nieuwe inhoud verschijnt er over een paar weken een patch die fixes en tweaks aanbrengt. De video vertelt je meer over dit alles en brengt het netjes in beeld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: