fbpx

Blizzard heeft meerdere mobiele Warcraft-games in ontwikkeling

We weten dat Blizzard druk in de weer is met een mobiele Diablo-game, genaamd Diablo Immoral. Het lijkt ons dan ook niet meer dan logisch dat die andere gouden IP van de studio, namelijk Warcraft, dezelfde behandeling krijgt.

Blizzard zou namelijk druk in de weer zijn met het ontwikkelen van meerdere mobiele Warcraft-games, die bovendien ook nog eens allemaal free-to-play zouden zijn. Niemand minder dan CEO Bobby Kotick liet dit vallen tijdens een recente financial call met de aandeelhouders.

Hij zei namelijk het volgende: “In onze Warcraft-franchise zijn we van plan vaker premium-inhoud te leveren om de World Of Warcraft-gemeenschap te ondersteunen en uit te breiden. We hebben dan ook meerdere, mobiele, gratis te spelen Warcraft-ervaringen gemaakt op basis van deze populaire IP. Deze zijn nu zelfs in een geavanceerde fase van ontwikkeling.

Wij stellen ons nog steeds de vraag waarom World of Warcraft nog steeds niet speelbaar is op console. Games als Elder Scrolls Online en Final Fantasy XIV Online hebben immers bewezen dat dit perfect mogelijk is.

Binnenkort is het BlizzCon en dan vernemen we ongetwijfeld meer over deze projecten. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet, en het spreekt voor zich dat een studio als Blizzard hier maar al te graag wil van profiteren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d