fbpx

Weekendmenu: wat speelt of kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 5)

Het weekend is voor de meesten onder ons een welgekomen rustmoment waarbij we eindelijk tijd hebben voor wat er écht toe doet: languit in de zetel hangen met een controller of afstandsbediening in de hand. En omdat het altijd plezant is om inspiratie op te doen van anderen, delen we graag elke week onze weekendplannen met jullie.

Praga

Hoe meer regen/sneeuw hoe beter. Dan slaag ik er misschien eindelijk in om de twee laatste afleveringen te checken van Designated Survivor op Netflix en Vikings op Streamz.

Daarnaast lekker knallen om de stress van de voorbije week af te schudden in Star Wars Battlefront 2, of het bij momenten frustrerende (ik haat snipers) Cold War (Nuketown-map).

Tussendoor neem ik wat tijd om te chillen in World of Warcraft Shadowlands waar nog veel levelwerk aan de winkel is.

En ow ja, de gratis PS Plus-games Control: Ultimate Edition en Destruction AllStars zullen ook een deel van de aandacht krijgen, net als het laatste level van Immortals: Fenyx Rising op mijn Xbox Series X.

Control: Ultimate Edition kan je deze maand gratis downloaden met je PlayStation Plus-abonnement

MrRolfson

Of ik veel in mijn zetel ga zitten om te gamen, valt nog af te wachten. Mijn vriendin is dit weekend jarig en zij moet in de watten gelegd worden. Maar als er tijd is, en die ga ik zeker maken, dan ga ik Destruction Allstars toch eens checken. De game staat al lang op mijn radar, want in mijn jonge jaren heb ik Destruction Derby grijs gespeeld.

En als ik dan toch languit in de zetel kan hangen, ga ik het derde, en voorlopig laatste, seizoen van Cobra Kai uitkijken. Ik ben razend benieuwd met welke gigantische cliffhanger de serie afgesloten gaat worden… Maar een ding is wél zeker: Cobra Kai never dies!

Cobra Kai is te zien op Netflix

Yakkoi

Druk weekend deze week aangezien ik net alle onderdelen heb ontvangen om m’n gloednieuwe desktop samen te stellen. Eenmaal klaar ga ik gelijk de nieuwe hardware testen met Hunt: Showdown en mijn mouse & keyboard-vaardigheden aanscherpen.

Tussendoor ga ik zeker nog wat tijd vrijmaken om wat gratis games met vrienden te spelen. Vigor weet die Battle Royale-leegte te vullen, terwijl Destiny 2 zal zorgen voor een iets rustgevendere co-op shooter ervaring.

Zombies knallen in Hunt: Showdown

RoMa

Ik ga knallend racen in het verse Destruction AllStars op PlayStation 5. En om die andere online racegame niet te verwaarlozen ga ik ook nog wat Rocket League spelen. Verder ga ik alle ondoden een kopje kleiner maken in de nieuwe zombiemap van Call Of Duty: Black Ops Cold War.

Cyberpunk 2077 krijgt wat playtime omdat ik geen afscheid kan nemen van Night City. Ook al heb ik nog nauwelijks interessante quests te doen na de vele uren die ik er al vertoeft heb.

Tot slot ga ik de mid-season update van Fall Guys: Ultimate Knockout uitchecken. Hopelijk kan ik wat extra kronen scoren.

Het blijft moeilijk om Night City achter je te laten…

Ardtieboy

In deze tijden van Nintendo Switch-schaarste, ben ik er toch in geslaagd eentje in huis te halen. Ik ga dit weekend dus wellicht wat tijd spenderen op mijn eiland in Animal Crossing: New Horizons en voor het eerst wat knollen inslaan op zondagochtend.

Ook Call of Duty (Cold War en Warzone) staat op mijn todo-lijstje voor het weekend; de dubbele XP is altijd leuk meegenomen. Het switchen tussen consoles (en de toiletbezoeken) zal ik invullen met wat Pokémon Go en Hearthstone.

Heartstone, ideaal voor die toiletbezoekjes…

Lazlo

Het wordt een behoorlijk koud weekend, het perfecte excuus om urenlang te hakken en te slashen in de Nioh Collection. Je weet wel: to git gud en al. Later meer daarover op deze heerlijke gaming website.

Verwarmen doe ik me verder ook aan lightsabers en blasters. Dankzij Disney+ Group Watch zijn een bevriend koppel met m’n vrouw en ik al aan The Last Jedi aangeland in onze chronologische Star Wars-watch through.

Het weekend afsluiten doe ik naar goede gewoonte met enkele vrienden, waarmee ik een uitzonderlijk bloederige Divinity: Original Sin 2 playthrough komende zondag stilaan hoop af te ronden.

Via Disney+ Group Watch discussiëren of The Last Jedi al dan niet een goede Star Wars-film is

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: