fbpx

Bevestigd: Diablo 4 en Overwatch 2 niet voor dit jaar

Activision Blizzard

De fans waren door het dolle heen toen Blizzard in 2019 op Blizzcon Diablo 4 en Overwacht 2 aankondigden. De hoop dat deze games dit jaar het levenslicht zouden zien, werd zopas door de ontwikkelaar de kop in gedrukt.

Activision Blizzard heeft het nieuws bevestigd tijdens de bekendmaking van de financiële cijfers van het afgelopen kwartaal. Daarin was trouwens ook goed nieuws te ontdekken. Want de mobiele versie van Diablo, Immortals, moet wel dit jaar uitkomen.

De ontwikkelaar/uitgever gaf ook mee dat ze dit jaar de focus willen leggen op remasters. Kunnen we dit zien als een halve bevestiging dat er gewerkt wordt aan de remaster van Diablo II!?

Wanneer we Diablo 4 en Overwacht 2 dan wel mogen verwachten, is koffiedik kijken. Bij de aankondiging werd gezegd dat deze games naar PlayStation 4 en Xbox One zouden komen, al lijkt mij dit nu wel op de helling te staan. Want als de games in 2022 uitkomen, zullen de PS5 en Xbox Series X|S al bijna 2 jaar op de markt zijn…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: