fbpx

Resident Evil Village-actrice Jeanette Maus overleden op 39-jarige leeftijd

Vorige week was iedere Resident Evil-fan nog in volle euforie na de speciale showcase waarin we meer te weten kwamen over Resident Evil Village. Meer daarover in onze preview. Vandaag zitten we qua emoties aan de andere kant van het spectrum.

Jeanette Maus, de actrice die onder andere gestalte gaf aan een van de heksenzussen uit het huis van Dimitrescu, heeft op 39-jarige leeftijd na een slepende ziekte de strijd verloren. Jeanette leed aan de ziekte van Crohn, kreeg eind vorig jaar COVID-19 en verloor helaas de strijd tegen darmkanker.

Haar verloofde Dusty Warren schreef het volgende op Facebook:
“It is with a shattered-yet grateful-heart that I inform you that Jeanette Maus passed away late last night due to complications of cancer. I’m really sad, but I’m super proud of her. She fought so hard, with tremendous grace and optimism, inspiring myself and I’m sure many of you.”

Ook Capcom eerde de getalenteerde actrice via Twitter:

Tot slot liet ook de acteursschool waar ze haar opleiding genoot een boodschap van liefde achter voor Jeanette:

Ook wij bij Pragalicious zijn in onze gedachten bij de familie en vrienden van Jeanette.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: