fbpx

Old School RuneScape vanaf 24 februari beschikbaar op Steam

Het RuneScape-universum draait al een eeuwigheid, zo’n 20 jaar, mee en kan nog steeds rekenen op een pak spelers wereldwijd.

Maar Jagex blijft ambitieus en wil de spelersaantallen nog hoger krijgen. Daarom lanceert de studio Old School RuneScape op 24 februari 2021 op Steam.

Het debuut van Old School RuneScape op Steam biedt een op maat gemaakte Steam-ervaring met een speciale Old School Steam Community Hub.

Hierin komen wekelijkse aankondigingen, guides, artikelen, artwork, video’s, membership-pakketten en achievements. Spelers kunnen de game nu toevoegen aan hun verlanglijstje via de ‘Coming Soon’-pagina op Steam en krijgen bericht zodra de game is gelanceerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: