fbpx

Hyper Scape introduceert crossplay en een speciaal in-game event

Ubisoft’s futuristische Battle Royale-game Hyper Scape blijft evolueren om zo nieuwe gamers in huis te halen. Vandaag introduceren ze eindelijk een langverwachte feature.

Een Battle Royale-game wordt pas leuk als je samen met vrienden kan spelen. Alleen leert de realiteit ons dat vrienden niet altijd op dezelfde platforms spelen. In dat geval heb je een reden meer om Hyper Scape samen uit te proberen. Want Ubisoft maakt het nu mogelijk om op alle platformen, consoles én PC, samen te spelen.

Verder wordt het Takeshi’s Team Deathmatch (TDM) Party event geïntroduceerd waarmee een heleboel exclusieve beloningen te winnen zijn. Takeshi’s Team Deathmatch Party is een tijdelijk in-game event dat vanaf vandaag tot 9 februari beschikbaar is. Het event nodigt je uit om deel te nemen aan supersnelle en intense Team Deathmatch-gevechten. Door speciale uitdagingen te voltooien, kan je unieke items verdienen die na het behalen van de uitdaging automatisch toegevoegd worden aan je in-game locker.

Je verdient deze exclusieve cosmetische beloningen door de volgende uitdagingen te voltooien:

  • Speel 5 wedstrijden in Team Deathmatch: Ontvang de exclusieve wapenskin CITY POP RIPPER
  • Win 1 wedstrijd in Team Deathmatch: Ontvang de exclusieve outfit TAKESHI CITY POP
  • Win 10 wedstrijden in Team Deathmatch: Ontvang de exclusieve emote B-BOY

Tot slot brengt de titelupdate 4 een heleboel vernieuwingen met zich mee zoals aanpassingen aan aim-assist en verbeteringen aan verschillende gamemodi.

Alle updates voor de gamemodi op een rijtje:

  • Crown Rush Squad en Crown Rush Solo bieden nu plaats aan maximaal 60 gamers per match en de snelheid van de Decay is aangepast.
  • In Team Deathmatch spawnen gamers nu met één wapen en één Hack aan het begin van de modus, met een willekeurige loadout die voor alle gamers geldt.
  • Verbeteringen aan comfort voor gamers: Er zijn nieuwe tegels toegevoegd aan het Play-portaal die het activiteitsniveau weergeven van elke speelbare modus. Tevens krijg je een geschatte wachttijd voor de lobby te zien.
  • Gamers kunnen vanaf nu deelnemen aan de Arcadium trainingsmodus met hun squad en gebruiken Party chat om met elkaar te communiceren. Squadleden kunnen hier ook de strijd met elkaar aangaan in Neo Arcadia.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: