fbpx

Op 16 februari geeft Square Enix meer info over de next-gen versies van Marvel’s Avengers

Marvel's Avengers

Het lijkt al een eeuwigheid geleden, maar Marvel’s Avengers is nog maar een dikke 5 maanden beschikbaar. De game werd helaas niet warm ontvangen door de community en daar blijft ontwikkelaar Square Enix aan werken.

In de eerste plaats doen ze dit door op regelmatige basis updates uit te brengen voor de game. Het grootste probleem ligt volgens velen in de multiplayer, waar alles nogal snel gaat vervelen. Dat is ondertussen al wat verbeterd, maar optimaal is het allemaal nog niet.

Daarnaast heeft Square Enix aangegeven dat ze een heleboel nieuwe personages zullen toevoegen aan de game. Zo werd Kate Bishop al aan de game toegevoegd met bijhorende extra verhaallijn. Ook Spider-Man zou in 2021 exclusief naar de PlayStation 5-versie komen.

Maar de eerstvolgende in de rij is Hawkeye waarmee de verhaallijn van Kate verdergezet zal worden. Wat we juist van Hawkeye mogen verwachten, komen we te weten in de nieuwe War Table die op 16 februari zal uitgezonden worden.

Tijdens deze uitzending zal de ontwikkelaar ook meer informatie geven over de next-gen versies van Marvel’s Avengers. Deze moesten normaal gezien vorig jaar nog uitkomen, maar werden op het laatste moment naar 2021 verplaatst. Waarschijnlijk komen we tijdens de War Table ook te weten wanneer we deze gratis updates mogen verwachten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Op 16 februari geeft Square Enix meer info over de next-gen versies van Marvel’s Avengers'

  1. Kate wie? Zucht.

    Volgens het net een Hawkeye met borsten, lekker boeiend.Niet dus.

    Er zijn in de loop der tijden zoveel interessante en bekendere Avengers geweest, laat die eens terugkomen als een speelbaar gamepersonage.

Reacties zijn gesloten.

%d