fbpx

Volgende week vindt opnieuw het Steam Game Festival plaats

Net zoals vorig jaar organiseert Valve opnieuw het Steam Games festival. En ook dit jaar staat er heel wat op het programma.

De hoofdmoot van dit 7 dagen durend online festival is ongetwijfeld het feit dat je als gamer de mogelijkheid gaat krijgen om de demo te spelen van meer van 500 verschillende games. Verwacht wordt dat er demo’s voorgeschoteld gaan worden van zowel kleine, indie-ontwikkelaars als grote partijen. Het is op dit moment nog niet geweten welke games er allemaal te spelen zullen zijn

Verder worden er ook heel wat livestreams en panels georganiseerd waarin de ontwikkelaars dieper ingaan op hun aankomende games. Leuk is dat Valve zelf ook een panel heeft ingepland. Met wat geluk kondigen ze daar enkel nieuwe games aan, want oprichter Gabe Newell heeft onlangs in een interview laten verstaan dat ze heel wat games in ontwikkeling hebben.

Het Steam Game Festival gaat door van woensdag 3 tot en met dinsdag 9 februari. Belangrijk om weten is dat de aangeboden demo’s enkel tijdens het festival speelbaar zullen zijn. Na afloop zal je dus géén toegang meer hebben.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: