fbpx

Nieuwe MMO The Day Before wordt een mix tussen The Division, The Last of Us en DayZ

Fans van het MMO-genre die op zoek zijn naar iets nieuws moeten zeker ontwikkelaar Fntastics The Day Before in de gaten houden.

The Day Before wordt een open-wereld survival MMO die verschijnt op pc via Steam en dat in Q2, 2021.

The Day Before neemt ons mee naar een open-spelwereld die zich afspeelt in een dodelijk, post-apocalyptisch Amerika dat wordt overspoeld door hongerige geïnfecteerden, zombies dus, en overlevenden die elkaar vermoorden voor voedsel, wapens en auto’s. Kort samengevat: Je wordt alleen wakker in een wereld die je je niet meer herinnert, en gaat op zoek naar antwoorden en middelen om te overleven.

De makers zelf omschrijven hun game als volgt “verpletter de geïnfecteerde en andere spelers met realistische wapens en word een legende van de nieuwe wereld terwijl je prachtige maar gevaarlijke plaatsen verkent met verbluffend gedetailleerde voertuigen“.

Zoals je in de aankondigingstrailer hieronder kan zien ziet de game er grafisch alvast niet slecht uit, en zijn de gelijkenissen met titels als The Division 2, DayZ en The Last of Us niet te missen. Het ziet er naar uit dat de ontwikkelaars de beste elementen uit deze games in een cocktail hebben gesmeten die er, afgaand op de trailer, dus niet slecht uitziet.

Of deze cocktail naar meer zal smaken, dat ontdekken we dus in Q2/2021. Ik hou deze als fan van het MMO-genre toch in de gaten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Nieuwe MMO The Day Before wordt een mix tussen The Division, The Last of Us en DayZ

Reacties zijn gesloten.

%d