fbpx

Immortals Fenyx Rising gratis demo en eerste DLC ‘Een Nieuwe God’ nu beschikbaar

Immortals Fanyx Rising is een fantastische open-wereld game die een mix brengt tussen Assassin’s Creed Odyssey en Breath of the Wild. Mooie graphics, uitdagende puzzels, tonnen humor en bij momenten pittige combat. Geloof je me niet? No problemo!

Je kan immers vanaf vandaag aan de slag met een gratis demo, en dan kan je aan den lijve ondervinden of wat ik hierboven schreef waar is of niet. De demo is voor de goede orde beschikbaar op alle platformen. Je hebt dus geen enkel excuus om de game niet te proberen.

Daarbovenop is er nog goed nieuws voor de fans die de game wel al in huis hebben, en snakken naar meer content. De eerste DLC, getiteld Een Nieuwe God, is nu beschikbaar.

In Een Nieuwe God moeten we de Trials of the Olympians overwinnen om dichter bij het Griekse Pantheon te komen. We verkennen Olympos Palace en krijgen te maken met nieuwe gameplay mechanics door uitdagende challlenges te doorlopen die door de goden zijn opgebouwd. Gedurende ons avontuur ontgrendelen spelers een nieuwe gear set met coole perks, waaronder het uitvoeren van extra sprongen.

Ook krijgen we toegang tot vier nieuwe upgrades voor vaardigheden:

• Immortal Field Breaker, Athena’s Dash upgrade: Spelers doorkruisen de Immortal Fields en richten meer schade aan tijdens het rennen.

• Colossal Strength, Herakles’ Strength upgrade: Spelers manipuleren kolossale objecten en richten meer schade aan bij het gooien van objecten.

• Wind Gust, Ares’s Wrath upgrade: Het opladen van Fenyx’ uppercut creëert een luchtstroom voor een paar seconden, zodat spelers hoger komen te staan terwijl ze de slag uitvoeren.

• Phosphoros’ Swap: Spelers wisselen van positie met een lokvogel voor één stuk uithoudingsvermogen.

Een Nieuwe God is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. Hieronder alvast de demo-trailer en launch trailer voor de DLC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: