fbpx

Volgens Gabe Newell heeft Valve heel wat games in ontwikkeling

Half-Life

Na de succesvolle launch van VR-game Half-Life: Alyx kijkt zowat de hele gamingcommunity, inclusief wij, naar Valve in de hoop dat de ontwikkelstudio snel nieuwe games aankondigd.

En dat zou niet zo heel lang meer moeten duren zo blijkt. Want Gabe Newell, mede-oprichter en momenteel opperbaas bij Valve, heeft in een interview met het Nieuw-Zeelandse 1 News zijn licht laten schijnen op de toekomstplannen binnen de ontwikkelstudio.

“We definitely have games in development that we’re going to be announcing — it’s fun to ship games,” is dé quote die het meest uit het oog springt uit het interview en het wijst erop dat we nog meer lekkers mogen verwachten van Valve. Want wees nu eerlijk, hoeveel mensen hebben Half-Life: Alyx gespeeld? Een fractie van het aantal wanneer de game niet exclusief voor VR te zijn uitgebracht volgens mij…

Het lijkt er dus op dat de studio de smaak te pakken heeft én dat ze opnieuw de pijlen richt op het ontwikkelen van games in plaats van software. Want voor wie het niet moest weten: Valve is de ontwikkelaar van het immens populaire gamesplatform Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Volgens Gabe Newell heeft Valve heel wat games in ontwikkeling'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: