fbpx

Explosieve launch trailer voor Apex Legends Season 8 – Mayhem

Toen Apex Legends uit het niets verscheen op 4 februari 2019 verbrak de game meteen een aantal Fortnite-records. Meteen het bewijs dat deze battle royale-titel een blijvertje zou worden.

En maar goed ook als je het ons vraagt want Apex Legends is verdomd plezant. Op 2 februari start Apex Legends Season 8 – Mayhem en introduceert ontwikkelaar Respawn Entertainment de nieuwe Legend Fuse, de Champion van Salvo, die zijn entrée maakt met een ferme knal.

Naast de introductie van Fuse brengt Season 8 – Mayhem een uitbreiding van het wapenarsenaal met de 30-30 Repeater, een lever-action rifle en een aantal veranderingen in de iconische map Kings Canyon, veroorzaakt door de verwoestingen tijdens de komst van Fuse.

Spelers kunnen zich op 2 februari in dit nieuwe seizoen storten wanneer Season 8 live gaat op de PlayStation, Xbox en pc. Dat gaat daar met andere woorden een explosief verjaardagsfeestje worden…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: