fbpx

Meer dan 200 miljoen mensen hebben een abonnement op Netflix

Netflix

Het hoeft niet te verbazen dat streamingdienst Netflix in 2020 een recordjaar boekte op vlak van abonnees. Door de wereldwijde coronapandemie moesten heel wat mensen in verplichte lockdown, waardoor een dagje Netflix erg aantrekkelijk bleek te zijn.

In totaal had Netflix afgelopen jaar wereldwijd 203,7 miljoen abonnees. Dat is een stijging van maar liefst 21,9% in vergelijking met 2019, toen de streamingdienst 167,1 miljoen abonnees had.

Uiteraard enkel de betalende abonnees meegenomen in deze optelsom. Gezinsleden of vrienden die meekijken met je abonnement zitten niet in deze cijfers.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Meer dan 200 miljoen mensen hebben een abonnement op Netflix'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: